Angol fordítás | Pentalingua Fordítóiroda
1987
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1987,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4737
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Pentalingua fordítóiroda- Angol fordítás

Szakmai angol fordítási szolgáltatások

 

Az angol fordítás és szakfordítás a Pentalingua fordítóiroda egyik legfontosabb szolgáltatása. A világ vezető cégeinek, állami és Európai Uniós szervezeteknek valamint magánszemélyeknek rendszeresen végzünk angol szakfordítást. Cégünk a legmagasabb angol nyelvi követelményeknek eleget téve nyújt fordítói és tolmácsolási szolgáltatást, magyarról-angolra, angolról-magyarra, valamint az általunk szolgáltatott összes nyelvi kombinációban, gondosan ügyelve a Brit angol és Amerikai angol közötti különbségekre.

Kiemelt szakterületeink a jogi fordítás, a műszaki fordítás, üzleti fordítás, de fordítóink az ipar és a gazdaság minden szegmensében folyamatosan kiemelkedően teljesítenek. Fordítóirodánk rövid és hosszú távra is képes fordítót biztosítani és maradéktalanul kielégíteni az Ön igényeit az angol szövegfordítások terén.

Szolgáltatásaink minden általunk kínált nyelvpárban elérhetőek és minden nyelvpárban egységes fordítási árakkal dolgozunk. Tudjon meg többet népszerű idegennyelvi fordítási munkáinkról: Német fordítás,  Angol fordítás,  Lengyel fordítás

20130827_123324
 – Pentalingua vállalkozásoknak –

 

Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni. Bővebben.

Kiemelkedő szolgáltatás az összes angol nyelvterületen

 

Az angol nyelv ma már világnyelv, statisztikák szerint mára körülbelül 446 millió ember anyanyelve, a világ első számú másodikként használt nyelve, illetve az Európai Unió egyik hivatalos és munkanyelve. A nyelv tájszólásokra esik szét (jelentősebbek: angliai, amerikai, ausztráliai, kanadai), éppen ezért cégünk fontosnak tartja, hogy  munkavállalóink ne csak jól értsenek és folyékonyan kommunikáljanak angolul, hanem kiemelt figyelmet fordítsanak a kulturális és nyelvi sajátosságokra, ezáltal biztosítva a legszigorúbb szakmai megfelelősséget itthon és külföldön egyaránt.

Pentalingua fordítóiroda specializált angol fordítási szolgáltatásairól bővebben:

 

Angol Üzleti fordítás

Angol Marketing-Sales-HR fordítás

Angol Jogi fordítás

Angol Műszaki fordítás

Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most:  +36 30 318 8399
-Az angol nyelvű üzleti élet és a tárgyalások sajátosságai-
Amerikai kultúrára jellemző

 

Az amerikaiak lelkesen kezdik a tárgyalást, jellemző rájuk a nyílt beszéd, mindenre rákérdeznek, úgymond “nyílt kártyákkal játszanak”. Általában gyorsan szeretnék lezárni a tárgyalást, gyors eredményre törekszenek.

Amerikai üzletemberekre jellemző a monokronikus, kategorizáló magatartás. A tárgyalások során célratörőek és magabiztosak.

Mivel az élettempó nagyon gyors, első helyen szerepel a pontosság és a hatékonyság. Tárgyalások és megbeszélések során a mellébeszélésektől mentes, tényszerű, precíz megfogalmazást részesítik előnyben.

Rendkívül ambiciózusak, sok energiát fektetnek munkájukba. Közvetlenek, gyorsan közelednek, egyből barátnak nevezik új partnerüket, ami megtévesztő lehet az idegenek számára.

Az amerikai angol-brit angol nyelv kulturális különbségeiből adódó félreérthetőség elkerülésére mindig figyelni kell!

Az amerikai üzletemberek szeretik a a táblázatokat, kimutatásokat számokkal alátámasztott ajánlatokat.

Nem szívesen ismerik el, ha valamit rosszul tudnak. Jellemző a profitorientált gondolkodásmód, de általában rövid távú profitokban gondolkodnak.

Angol kultúrára jellemző

 

Az angolok tárgyalások során általában őszintén és közvetlenül kommunikálnak, udvariasak és jó modorúak, és ezt viszonzásképpen partnerüktől is elvárják.

A megbeszélések és tárgyalások során a magán-és az üzleti szférát szigorúan elkülönítik.

A társalgás során mindvégig kerülik az intimitást. Feltétlenül tabunak számít anyagi helyzetük, betegségük.

A kézfogás alapvető üdvözlési forma, de a távolságtartást szószerint kell venni, a hosszabb kézfogás kerülendő. Tárgyalások során a konzervatív öltözködés jellemző.

Az angolokkal folytatott tárgyalások fő jellemzői: a bizalom, a célratörőség, az őszinteség

Egy tárgyalás sokkal szerencsésebb, ha korai délutáni órában egy teázás vagy kávézás keretében vagy egy üzleti ebéd alkalmával ejtjük meg.

A tárgyalási stílus lényegretörő, az érvelés fegyelmezett,a tárgyalás hangneme is udvarias, érzelmektől mentes.

PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Lektorálásról bővebben.

start-business-header

SZAKMAI SZÖVEGEK FORDÍTÁSA

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia, fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– KIEMELT REFERENCIÁINK –