Fordítás vállalkozásoknak |Pentalingua Fordítóiroda
1855
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1855,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4737
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Pentalingua fordítóiroda vállalkozásoknak

Miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni?

 

Mert a fordításokat minden esetben magas felkészültségű, sokéves fordítói tapasztalattal rendelkező, legtöbb esetben anyanyelvű fordítók végzik. Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt.

“Legtöbb ügyfelünkkel már szinte saját belső nyelvi osztályként dolgozunk együtt. Saját ügyfélmenedzsert, szakmai speciális szakfordítókat tartunk fenn számukra, akik kiemelten foglalkoznak a a partnereinktől érkezett munkák elvégzésével.”

  Dedikált ügyfélmenedzser, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát

  Ügyfélmenedzsereink a közös munkák során megismerik vállalkozása igényeit, állandóan rendelkezésre állnak, a fordítási vagy tolmácsolási munkákhoz a megfelelő szakmai fordítókat és tolmácsokat rendelik.


  Erős kapcsolatok, speciális árak

  Közös nyelvi terminológiát építünk, amelyet eltárolunk, így biztosíthatjuk a következetes szóhasználat mellett a minél gyorsabb teljesítést is.

  A legmodernebb fordítószoftvereket használjuk, hogy ügyfeleink ne fizessenek többször az előző megrendeléseikben már lefordított szavakért.


  Kiemelt figyelem ügyfeleink részére

  Dedikált projektmenedzserünk gondoskodik arról, hogy a nagyobb fordítási munkákat több fordítóval együtt dolgozva időben teljesítsük.


  Speciális nyelvi kulturális tanácsadás

  Partnereink nemzetközi kapcsolatainak elősegítése éredkében, igény esetén a tolmácsolási és fordítási munkákhoz további speciális nyelvi tanácsadást nyújtunk.


  Titoktartási megállapodás

   A Pentalingua fordítóiroda mindig vállalkozása érdekeit nézi, munkatársaink minden esetben titoktartási kötelezettséget vállalnak. A Fordítóirodánk vállalja a speciális titkos dokumentumok kezelési eljárásait is.


  Az általunk kínált szolgáltatások minden nyelvpárban elérhetőek. 

  Speciális nyelvi szolgáltatásainkról tudjon meg többet. Bővebben..


  Rugalmas fizetési megállapodások
  Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most: +36 1 999 7979

  PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

  header_001

  LEKTORÁLÁS

   

  A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Lektorálásról bővebben.

  start-business-header

  SZAKMAI SZÖVEGEK FORDÍTÁSA

  Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

  hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

  SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

  Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

  stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

  TOLMÁCSOLÁS

   

  Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia, fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

  – Kiemelt referenciáink –