Jogi fordítás | Pentalingua Fordítóiroda
1898
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1898,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4737
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Pentalingua fordítóiroda – Jogi fordítás

A jogi fordítás az egyik fő szakterületünk. A szerződések, tanúsítványok szinte mindig tartalmaznak jogi vonatkozást, de akár egy műszaki szöveg is utalhat valamely paragrafusra ezzel szükségessé téve a jogi szakfordítást. Olyan tapasztalt és profi jogi fordítókkal dolgozunk, akik rendelkeznek a jogi fordításokhoz szükséges jogrendszer és célnyelv ismereteivel. A projekteket egyedi igényeinek megfelelve teljesítjük, legyen szó akár peres munkákról, kereskedelmi vagy társasági jogi munkákról vagy hivatalos okmányok fordításáról.


 ” Irodánk fontosnak tartja, hogy csak minőségi munkát adjon át a megrendelőnek, hisszük, hogy partnereink vállalkozásainak sikerességét a legjobban ezzel tudjuk elősegíteni. 


Szolgáltatásaink minden általunk kínált nyelvpárban elérhetőek és minden nyelvpárban egységes fordítási árakkal dolgozunk. Tudjon meg többet népszerű idegennyelvi jogi fordítási munkáinkról: Német jogi fordítás, Angol jogi fordítás,  Lengyel jogi fordítás

business-legal-services-website-header
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most: +36 1 999 7979

Tudjuk, hogy a jogi fordításoknál a pontosság és következetesség mellett, rendkívül fontos a megbízhatóság, ezért szerződéskötéskor valamennyi munkatársunk titoktartási kötelezettséget vállal.

Cégünknél nem ritka, hogy ügyfeleink jogi dokumentumainak fordításához egyedi és szigorú dokumentumkezelési eljárásokat is vállanunk kell, amelyeket mindig ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva teljesítünk is.

Jogi fordítási szolgáltatásaink lefedik a legkülönbözőbb dokumentumok fordítását, mint: Társasági jogi fordítás  •  Büntetőjogi fordítás •  Energiaipari szerződések fordítása  • Munkaügyi és jogi fordítás  •  Ingatlanjogi fordítás •  Meghatalmazások  •  Alapszabály és törvény fordítás  •   Kormányzati hivatalok dokumentumainak fordítása •  Vállalkozói szerződés fordítás  •  Adásvételi szerződés fordítás •  Bérleti szerződés fordítás •  Hitelszerződés fordítás •  Lízingszerződés fordítás   •   Bírósági, rendőrségi egyéb hatósági jegyzőkönyv vagy határozat fordítás.


Fordítóirodánk jogi dokumentumainak fordítása és lektorálása mellett professzionális jogi tolmács szolgáltatást is nyújt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról. Bővebben.


 – Pentalingua vállalkozásoknak –

 

Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni. Bővebben.

PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Lektorálásról bővebben.

start-business-header

SZAKMAI SZÖVEGEK FORDÍTÁSA

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia, fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– Kiemelt referenciáink –