Marketing fordítás | Pentalingua fordítóiroda
1881
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1881,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4737
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Pentalingua fordítóiroda – Marketing fordítás

A marketing szövegek fordítása nem csupán nyersfordítást jelent, fontos a célnyelvhez kapcsolódó kulturális sajátosságokat is figyelembe venni. A legnagyobb hangsúly a mondanivalón van. Éppen ezért irodánk olyan fordítókkal dolgozik, akik nem csak a célnyelvet ismerik, de tisztában vannak a célország sajátosságaival is. Valljuk, hogy ahogyan a marketing és szövegíró szakember a marketing anyagokat megírta, olyan kulturális és szakmai rálátással kell a fordítónak is végeznie munkáját, ahhoz hogy a fordítás és adaptáció sikeres legyen.


 ” Irodánk fontosnak tartja, hogy csak minőségi munkát adjon át a megrendelőnek, hisszük, hogy partnereink vállalkozásainak sikerességét a legjobban ezzel tudjuk elősegíteni. 


Szolgáltatásaink minden általunk kínált nyelvpárban elérhetőek és minden nyelvpárban egységes fordítási árakkal dolgozunk. Tudjon meg többet népszerű idegennyelvi marketing fordítási munkáinkról: Német marketing fordítás, Angol marketing fordítás,  Lengyel marketing fordítás

Local-Business-Marketing
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most: +36 1 999 7979

A digitális korban a marketing fordítások fontos eleme az online felületeink tartalmainak és online hirdetéseink szövegeinek lokalizálása. A lokalizált reklámok nélkülözhetetlen részét képezik a cégek globális marketing stratégiájának.

Gyakori, hogy a marketing anyagok, honlapok tartalmát a helyi keresési kifejezésekkel együtt kell adaptálni. Marketing fordításoknál gyakori a kreatív fordítás. Azaz az online hirdetések (például az Adwords hirdetések) esetében  korlátozott karakterszámokkal kell a szakképzett fordítóinknak a  fordításokat végezni, ekkor lép be a kreatív fordítás, mely a legjobban ragadja meg a hirdetés lényegét.

Marketing fordítási szolgáltatásaink lefedik a legkülönbözőbb dokumentumok fordítását, mint:  Marketing terv fordítás• Online hirdetés fordítás • Üzleti terv fordítás • Árajánlat fordítás • Előadásanyag fordítás • Prezentánció fordítás  • Cégbemutató fordítás • Prospektus fordítás  •  E-mail fordítás   •   Hírlevél fordítás


Tapasztalt fordítókkal és marketing szakemberekkel dolgozunk együtt, így  irodánk szívesen vállalja teljes online marketing anyagok fordítását, lokalizálással, így optimalizált helyi hirdetéseket hozhatunk létre.


 – Pentalingua vállalkozásoknak –

 

Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni. Bővebben.

PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk Bővebben.

start-business-header

SZAKMAI SZÖVEGEK FORDÍTÁSA

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében, gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– Kiemelt referenciáink –