Műszaki fordítás | Pentalingua Fordítóiroda
1917
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1917,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4737
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Pentalingua fordítóiroda – Műszaki fordítás

Folyamatosan frissülő specifikus szaktudás. A műszaki fordítás a globális szakfordítás egyik legfontosabb szakterülete. A Pentalingua fordítóiroda olyan tapasztalt és szakképzett fordítókkal és tolmácsokkal dolgozik együtt, akik nem csupán az alap szaktudással rendelkeznek, de a folyamatosan változó és megjelenő új szakkifejezések helyes fordításával is tisztában vannak.


 ” Irodánk fontosnak tartja, hogy csak minőségi munkát adjon át a megrendelőnek, hisszük, hogy partnereink vállalkozásainak sikerességét a legjobban ezzel tudjuk elősegíteni. 


Szolgáltatásaink minden általunk kínált nyelvpárban elérhetőek és minden nyelvpárban egységes fordítási árakkal dolgozunk. Tudjon meg többet népszerű idegennyelvi műszaki fordítási munkáinkról: Német műszaki fordítás, Angol műszaki fordítás,  Lengyel műszaki fordítás

public-domain-images-free-stock-photos-high-quality-resolution-downloads-public-domain-archive-10-1000x750
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most: +36 1 999 7979

Dedikált ügyfélmenedzser. Tapasztalatból tudjuk, hogy a fordítandó dokumentumok komplexitása miatt sok műszaki fordításnál elengedhetetlen a fordító szoftverek és a megfelelő projektmenedzsment rendszerek használata. Gyakori, hogy a projekt megköveteli a fordítóiroda és a megrendelő közötti gördülékeny és a folyamatos kommunikációt.

Ügyfélmenedzsereink a közös munkák során megismerik vállalkozása igényeit, állandóan rendelkezésre állnak, a fordítási vagy tolmácsolási munkákhoz a megfelelő szakmai fordítókat és tolmácsokat rendelik.

Cégünknél nem ritka, hogy ügyfeleink műszaki dokumentumainak fordításához egyedi dokumentumkezelési eljárásokat is vállalnunk kell, amelyeket mindig ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva teljesítünk is.

Műszaki fordítási szolgáltatásaink lefedik a legkülönbözőbb dokumentumok fordítását, mint: Üzleti tervek fordítás • Európai Uniós pályázatok fordítás • Szadalom fordítás • Gyártási és termelési dokumentum fordítás •Építőipari fordítás • Autóipari fordítás •  Megvalósíthatósági tanulmányok fordítás • Orvosi szövegek fordítás • konferencia anyagok fordítás • prezentációk fordítás • Ipari kézikönyv fordítás • Tréning anyag fordítás • Tervdokumentáció fordítás • Műszaki tanulmány fordítás • termékleírás fordítás • Használati utasítás fordítás • Műszaki leírás fordítás


Fordítóirodánk műszaki dokumentumainak fordítása és lektorálása mellett professzionális műszaki tolmács szolgáltatást is nyújt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról. Bővebben.


  Pentalingua vállalkozásoknak –

 

Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni. Bővebben.

PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Bővebben.

start-business-header

SZAKMAI SZÖVEGEK FORDÍTÁSA

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében, gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– Kiemelt referenciáink –