Nem helyszíni tolmácsolás | Pentalingua fordítóiroda
2430
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2430,bridge-core-2.4.7,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4737
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Pentalingua fordítóiroda – Nem helyszíni tolmácsolás

Professzionális nem helyszíni tolmácsolási szolgáltatások

 

A Pentalingua fordítóiroda nem helyszíni tolmács szolgáltatást is nyújt azokra az esetekre, amikor kettő vagy több személy különböző beszélt nyelven és különböző helyszínen kell, hogy kommunikáljon.


A nem helyszíni tolmácsolás, mint például telefonos vagy más online pl. skype-os tolmácsolás ideális lehet rövidebb feladatok és megbízások során. Szükség lehet rá jogi tárgyalások vagy csupán nemzetközi üzleti hívások alkalmával. A telefonos tolmácsolás nagyon gyakori és fontos kereskedelmi, jogi és ipari területen is.

world Map. Best Concept of global business from concepts series.(Elements of this image furnished by NASA)
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most:  +36 1 999 7979

Telefonos vagy más online csatornán történő tolmácsolást nem mindig a földrajzi akadályok végett választják, gyakori, hogy a tárgyaló felek közötti megbeszélések során igényelt a tolmács láthatatlansága. Természetesen a nem helyszíni tolmácsolás esetén is a titoktartási protokollok elfogadása és betartása alapszolgáltatás fordítóirodánk és tolmácsaink részéről.

Sürgősen tolmácsra van szükségem: Vannak előre jól nem látható helyeztek, amikor sürgősen tolmácsra van szükségünk. Ha sürgősen nem helyszíni tolmácsolásra van szüksége, akkor hívjon minket a +36 1 999 7979 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@pentalingua.com email címre. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy mielőbb segítségére lehessünk.


Minden tolmácsunk specializált szakmai tudással rendelkezik a maga területén, legyen szó jogi, műszaki, gazdasági, üzleti területről. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia a megbízás tárgya, fordítóirodánknál a legjobban képzett és tapasztalt fordítók végzik munkájukat. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról. Bővebben.


 – Pentalingua vállalkozásoknak –

 

Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni. Bővebben.

PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Bővebben

start-business-header

SZAKMAI SZÖVEGEK FORDÍTÁSA

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia, fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– Kiemelt referenciáink –