Német fordítás | Pentalingua Fordítóiroda
1963
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1963,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4737
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Pentalingua fordítóiroda- Német fordítás

Szakmai német fordítási szolgáltatások

 

A Pentalingua fordítóiroda a legmagasabb német nyelvi követelményeknek eleget téve nyújt fordítói és tolmácsolási szolgáltatást, magyarról-németre, németről-magyarra, valamint az általunk szolgáltatott összes nyelvi kombinációban, cégek és magánszemélyek részére.

Tapasztalataink alapján a német fordítási és tolmácsolási szolgáltatások iránti igény folyamatosan emelkedik, kiváltképp a pénzügyi szektorhoz, járműiparhoz, de egyéb területhez kapcsolódó megkereséseink alapján is ezt a növekvő tendenciát tapasztaljuk. Ennek megfelelően szakosodott és tapasztalt fordítókkal dolgozunk, hogy az üzleti élet különböző területéről érkező fordítási és tolmácsolási munkákat ügyfeleink részére a legkiválóbb minőségben teljesíthessük.

Szolgáltatásaink minden általunk kínált nyelvpárban elérhetőek és minden nyelvpárban egységes fordítási árakkal dolgozunk. Tudjon meg többet népszerű idegennyelvi fordítási munkáinkról: Német fordításAngol fordítás,  Lengyel fordítás

hub-germany.jpg.rend.tccom.511.384
 – Pentalingua vállalkozásoknak –

 

Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni. Bővebben.

Kiemelkedő szolgáltatás az összes német nyelvterületen

 

A német hivatalos nyelv Németország, Ausztria, Liechtenstein, Luxemburg, Belgium, Svájc területén. Ezekben az országokban és gyakran országon belüli régiókban is sokszor különbözőképpen értelmezhető az írott és beszélt nyelv. Ezen felül a közösen használt nyelv mellett a kulturális sokszínűségük sem elhanyagolható. Munkáink során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy fordítóink és tolmácsaink a kulturális és nyelvi sajátosságokat figyelembe véve a legszigorúbb szakmai megfelelősség mellett nyújtsanak kiemelkedő szolgáltatást.

Tudjon meg többet a Pentalingua fordítóiroda specializált német fordítási szolgáltatásairól.

 
Német Üzleti fordítás 
Német Marketing-Sales-HR fordítás
Német Jogi fordítás

Német Műszaki fordítás

Német tárgyalás

 

Fontosnak tartják a szakmai felkészültséget és elvárják, hogy a tények a legalaposabban, jól tájékozottságot tükrözve mutassuk be. Nem szeretetik a túlzott mellébeszélést sem a hangzatos reklámoktól nyüzsgő értékesítési módszereket sem.

A tárgyalások során általában őszintén és közvetlenül kommunikálnak és ezt viszonzásképpen is elvárják.

A megbeszélések és tárgyalások során szeretik a tényeket és nem a kétértelmű és bizonytalan fogalmazást.

A legtöbb esetben bemutatkozáskor a keresztneveket nem említik. Üzleti kapcsolatokban a magázás az elfogadott forma, ezt a megszólítási formát a hosszú távú munkakapcsolatok során is szeretik fenntartani.

A kézfogás alapvető üdvözlési forma, a határozott kézfogás megbízhatóságot és bizalmat tükröz. Ügyeljünk rá, hogy a szobában mindenkivel rázzunk kezet és ezt igyekezzünk a szakmai vagy munkahelyi rangnak megfelelő sorrendben megtenni, kifejezetten ügyelve erre a tárgyalás befejezésekor.

A kézfogásra elköszönéskor akkor is figyeljünk, ha a termet idejekorán kell elhagynunk.

A dress code az üzleti életben konzervatív.

Üzleti étkezések során figyeljen a „Guten Appetit” azaz a jó étvágyat mondat elhangoztatására.

A német üzleti élet sajátosságai

 

Németországban nagyon erősen elkülönül az irodalmi nyelv, a hivatalos nyelv és a köznyelv. A nyelvhasználat a műveltség és a szakmai kompetencia tükrözője. A külföldi tárgyalópartnernek célszerű a hivatalos nyelv ismerete, fontos, a lényegre törő, direkt fogalmazás.

A telefon fontos üzleti kommunikációs eszköz, de az üzletkötés írásos dokumentálását nem váltja ki.

A döntéseikben inkább kockázatkerülők, így a döntéshozatali folyamat során alaposan megvizsgálják a rendelkezésre álló tényeket, ezért is értékelik a tárgyalások és megbeszélések során a mellébeszélésektől mentes tényszerű, precíz megfogalmazást. Ezek miatt is a döntéshozatali folyamat inkább lassúnak mondható.

Üzleti életben fontos számukra az üzleti hierarchia, a felelősségi körök, osztályok és munkahelyi szerepek egyértelmű tisztázása.

Fontos számukra a szakmai rang és a pontos megszólítás, így fontos törekednünk a tudományos szakmai címek használatára a megszólítás során.

A pontosság nagyon fontos a német üzleti kultúrában, súlyos tiszteletlenségnek veszik a partner késését.

Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most:  +36 30 318 8399

PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Lektorálásról bővebben.

start-business-header

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia, fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– KIEMELT REFERENCIÁINK –