Német jogi fordítás | Pentalingua Fordítóiroda
2184
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2184,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Pentalingua fordítóiroda- Német Jogi fordítás

 Német jogi fordítás

 

A Pentalingua fordítóiroda professzionális német jogi fordítási, lektorálási munkát végez. A német jogi fordítások nem tűrik meg a legapróbb szóhasználati hibát sem, ezért is dolgozunk képzett szakfordítókkal, akik rendelkeznek a megfelelő német jogi szókinccsel.

Szolgáltatásaink minden általunk kínált nyelvpárban elérhetőek és minden nyelvpárban egységes fordítási árakkal dolgozunk. Tudjon meg többet népszerű idegennyelvi marketing fordítási munkáinkról: Német jogi fordításAngol jogi fordítás,  Lengyel jogi fordítás

német2
Minőségi fordítás a német jogi élet területén

A német jogi fordítási munkáknál tudjuk, hogy a határidő tartása nagyon fontos és mindent megteszünk azért, hogy gyors és pontos német fordítási szolgáltatást nyújtsunk. A jogi anyagoknál a következetes szóhasználat fontos alapelv. Emellett szoftvereink gondoskodnak róla, hogy ne fizettessünk Önnel feleslegesen a szóismétlések után. Üzleti ügyfeleinkkel használt német jogi terminológiát elmentjük, így későbbi projekteknél is tudjuk a megfelelő magas színvonalú szolgáltatást nyújtani.

Német jogi fordítási és lektorálási munkákat nem csak magyarról-németre és németről-magyarra vállalunk, hanem az általunk vállalt összes nyelvi kombinációban.

Fordítóirodánk igény esetén hivatalos pecséttel ellátott tanúsítványt is kiállít a német jogi fordítási munkáihoz. ” Irodánk fontosnak tartja, hogy csak minőségi munkát adjon át a megrendelőnek, hisszük, hogy partnereink vállalkozásainak sikerességét a legjobban ezzel tudjuk elősegíteni. 

 Pentalingua vállalkozásoknak 

 

Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni. Bővebben.

 

Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most: +36 1 999 7979

PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Bővebben.

start-business-header

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia, fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– KIEMELT REFERENCIÁINK –