Német marketing fordítás | Pentalingua Fordítóiroda
2190
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2190,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Pentalingua fordítóiroda- Német Marketing fordítás

 Német Marketing fordítás

 

A kreatív marketing anyagok fordításánál gyakori, hogy a tükörfordítás nem képes tükrözni a marketing szövegek kreatív információ tartalmát, valamint a forrásnyelv és a célnyelv sajtosságai miatt a szöveg terjedelme változhat, amely problémát jelenthet a német marketing kampányanyagoknál is.

Így a fordítói munka során e típusú német fordításoknál ügyelni kell rá, hogy olyan fordítóirodával dolgoztassunk, ahol tapasztalt német fordítók dolgoznak.

A Pentalingua fordítóiroda nem csak a marketing dokumentumok fordítását, hanem lokalizációs projekteket is vállal, többek között honlap lokalizálást is. Lokalizációs projekteknél irodánk fordítói és projekt menedzserei ügyelnek rá, hogy az Ön szakembereivel is egyeztetve végezzék munkájukat, hogy tartalmai német nyelven a célország vagy régió közönségét a leghatékonyabban szólíthassa meg.

Dresden Silhouette

Szolgáltatásaink minden általunk kínált nyelvpárban elérhetőek és minden nyelvpárban egységes fordítási árakkal dolgozunk. Tudjon meg többet népszerű idegennyelvi marketing fordítási munkáinkról: Német marketing fordítás, Angol marketing fordítás,  Lengyel marketing fordítás


 Pentalingua vállalkozásoknak 

 

Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni. Bővebben.

Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most: +36 1 999 7979
Német Humánerőforrás (HR) fordítás

Munkavállalói szerződések és a munkaköri leírások, valamint minden szükséges belső céges szabályozások, munkavállalói kézikönyvek és dokumentációk érthetősége rendkívül fontos a cég alkalmazottainak munkavégzése során. A nyelvi szóhasználatbeli pontatlanságok költséges hibák lehetnek és a cégnek nem csak anyagi, hanem hírnév vesztést is jelenthetnek.

A Pentalingua fordítóiroda megbízható, korrekt és gyors munkát végez, így biztos lehet benne, hogy üzleti dokumentumain a legkiválóbb fordítók dolgoznak majd.

Német fordítási munkákat nem csak magyarról-németre és németről-magyarra vállalunk, hanem az általunk vállalt összes nyelvi kombinációban.

Modern fordítószoftvereket használva még költséghatékonyabbak vagyunk, nem számolunk felesleges díjakat a szóismétlések után.

Miután felvette velünk a kapcsolatot, kollégánk azonnal és készségesen válaszol kérdéseire, ezután pontos ajánlatunkat késedelem nélkül összeállítjuk, figyelembe vesszük különleges kéréseit is ( sürgős vagy hétvégi munka).


Fordítóirodánk igény esetén hivatalos pecséttel ellátott tanúsítványt is kiállít német fordítási munkáihoz. Miután Ön felvette velünk a kapcsolatot, kollégánk azonnal és készségesen válaszol kérdéseire, ezután pontos ajánlatunkat késedelem nélkül összeállítjuk, figyelembe vesszük különleges kéréseit is ( sürgős vagy hétvégi munka).


PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Bővebben.

start-business-header

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia, fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– KIEMELT REFERENCIÁINK –