Üzleti-Pénzügyi fordítás
1907
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1907,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4737
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Pentalingua fordítóiroda – Üzleti-Pénzügyi fordítás

Nálunk üzlete sikeressége az elsődleges cél. Üzleti fordítóink napra kész tudással rendelkeznek pénzügyi és gazdasági területen, beleértve a legújabb szakkifejezések helyes használatát is. Munkánkat a maximalizmus jellemzi. Tudjuk, hogy a globális sikeresség nagyban függ attól, hogyan éri el, kommunikál a meglévő és potenciális ügyfeleinkkel, és azt is, hogy üzleti sikerességhez szükség van tiszta és érthető, félreértésektől mentes, a kultúrától és használt nyelvtől független következetes kommunikációra.


 ” Irodánk fontosnak tartja, hogy csak minőségi munkát adjon át a megrendelőnek, hisszük, hogy partnereink vállalkozásainak sikerességét a legjobban ezzel tudjuk elősegíteni. 


Szolgáltatásaink minden általunk kínált nyelvpárban elérhetőek és minden nyelvpárban egységes fordítási árakkal dolgozunk. Tudjon meg többet népszerű idegennyelvi jogi fordítási munkáinkról: Német pénzügyi  fordításAngol pénzügyi fordítás,  Lengyel pénzügyi fordítás

Multiethnic People with Startup Business Talking in a Cafe
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most: +36 1 999 7979

Gyakori, hogy ügyfeleink üzleti dokumentumainak fordításához egyedi és szigorú dokumentumkezelési eljárásokat is vállalnunk kell, melyet mindig ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva teljesítünk.

Titoktartási megállapodás. A Pentalingua fordítóiroda mindig vállalkozása érdekeit nézi, munkatársaink minden esetben titoktartási kötelezettséget vállalnak.

.

Irodánk üzleti-pénzügyi területen belül különféle fordítási munkákat vállal, mint:  Üzleti tervek fordítás • Európai Uniós pályázatok fordítás • HR dokumentumok fordítás •  Munkaszerződések fordítás • Munkaköri leírások fordítás •  Árajánalat fordítás • Megvalósíthatósági tanulmányok fordítás • Cégkivonat fordítás • Konferencia anyagok fordítás •  Prezentációk fordítás  •   Számviteli beszámoló fordítás •  Tréning anyag fordítás •  Éves beszámoló fordítás •  Biztosítási dokumentum fordítás  •  Marketing fordítás  •  Mérleg fordítás


Fordítóirodánk üzleti- pénzügyi dokumentumainak fordítása és lektorálása mellett professzionális üzleti tolmács szolgáltatást is nyújt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról. Bővebben.


 – Pentalingua vállalkozásoknak –

 

Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni. Bővebben.

PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Bővebben

start-business-header

SZAKMAI SZÖVEGEK FORDÍTÁSA

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia, fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– Kiemelt referenciáink –