Weboldal - honlap fordítás | Pentalingua Fordítóiroda
1925
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1925,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4737
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Pentalingua fordítóiroda – Weboldal – Honlap fordítás

Miért jó,  ha mi fordítjuk weboldalát?

 

Weboldal – honlap fordítás esetén nem elégséges az átlagos nyelvtudás, a kulturális sajátosságok ismerete mellett, a mindennapi, anyanyelvi nyelvhasználat szükséges. A sikeres adaptáció része az is, hogy a fordított tartalom kereső optimalizált legyen. Ehhez szükség van az adott célnyelven és célországban használt pl.: keresési kifejezések ismeretére. Anyanyelvű szakfordítóink a legkülönbözőbb szakterületek több száz oldalának fordítása során szerezték meg tapasztalatukat.


 ” Irodánk fontosnak tartja, hogy csak minőségi munkát adjon át a megrendelőnek, hisszük, hogy partnereink vállalkozásainak sikerességét a legjobban ezzel tudjuk elősegíteni. 


Szolgáltatásaink minden általunk kínált nyelvpárban elérhetőek és minden nyelvpárban egységes fordítási árakkal dolgozunk. Tudjon meg többet népszerű idegennyelvi fordítási munkáinkról: Német fordítás, Angol fordítás,  Lengyel fordítás

biz-travel1
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most: +36 1 999 7979

Egy vállalkozás növekedéséhez nem csak az angol nyelvű weboldal megléte alapkövetelmény, de egyéb idegen nyelveken is elérhetővé kell tennünk webes tartalmainkat (az internetes weboldalak 25,9% -a angol nyelven érhető el), mert a felhasználók aktívabbak, ha saját anyanyelvükön olvashatják a webes tartalmakat

Közös nyelvi terminológiát építünk, amelyet eltárolunk, így biztosíthatjuk a következetes szóhasználat mellett a minél gyorsabb teljesítést is.

Dedikált projektmenedzserünk gondoskodik arról, hogy a nagyobb fordítási munkákat több fordítóval együtt dolgozva időben teljesítsük.

A legmodernebb fordítószoftvereket használjuk, hogy ügyfeleink ne fizessenek többször az előző megrendeléseikben már lefordított szavakért.

A Pentalingua fordítóiroda kizárólag szakképzett és tapasztalt fordítókkal, projektmenedzsment szakemberekkel dolgozik együtt. Célunk, hogy az elvállalt munkákat olyan minőségben végezzük el, hogy tudjuk, anyagaink minősége maximálisan támogatja vállalkozása sikerességét.


Fordítóirodánk weboldal – honlap és dokumentum fordítás, lektorálás mellett professzionális tolmács szolgáltatást is nyújt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról. Bővebben.


 – Pentalingua vállalkozásoknak –

 

Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni. Bővebben.

PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Bővebben.

start-business-header

SZAKMAI SZÖVEGEK FORDÍTÁSA

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia, fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– Kiemelt referenciáink –