Weboldal - honlap fordítás | Pentalingua Fordítóiroda
4090
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4090,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Többnyelvűsítés európai nyelvekre

Ajánlatunk fejlesztőknek

A magyarországi vállalkozások 75%-a nem gondolkodik az európai piacokban, ami óriási hiba!
Ha van olyan ügyfeled, akinek weboldalt vagy szoftvert fejlesztesz, szeretnéd ajánlani neki az angol vagy egyéb európai tartalmat, és ezzel plusz szolgáltatást szeretnél nyújtani, és őt is megkímélni a sok macerától:
NE HAGYD KI a lehetőséget!
Itt vagyunk, és megtesszük helyetted!
1) az összes európai nyelven fordítunk
2) megszabadítunk olyan feladatoktól, melyek néha sok nyűggel járnak: fordítási projektek levezénylése, bizonytalanság (határidős leadás), fordítás szakmaiságának megítélése
3) Fordítási szolgáltatásunkat csomagokba rendeztük, hogy mindenki kiválaszthassa a neki legjobban megfelelőt:


KICSI: 1-3 (A4*) oldal tartalom többnyelvűsítése 50 000 Ft
KÖZEPES: 4-10 (A4) oldalnyi tartalom 100 000 Ft

10 oldal feletti szövegekkel is szívesen foglalkozunk, de itt már egyedi ajánlatot dolgozunk ki Neked!
*A4-es oldal = 11-es betűméret, 1,5-es sorközzel, legfeljebb 4000 leütés (karakter szóközökkel együtt).

4) Ami a határidőt illeti, a KICSI csomag anyaga elkészül 2 nap alatt, a KÖZEPESÉ pedig 4 nap alatt!

5) Ha velünk fordíttatsz, nem kell különböző word, xls formátumokat kezelned, mi tökéletesen alkalmazzuk a XLIF formátumokat a fordítás-támogató szoftverünk segítségével. Azaz ugyanazt a formátumot kapod – amit nekünk küldtél – csak egy másik nyelven, nem egy másik univerzumban.

6) Az ügyféllel Te tartod a kapcsolatot, mi csak az első kapcsolatfelvétel után lépünk színre, hozzuk a szakmaiságot és a helyi nyelvezetet. Te számlázol az ügyfelednek – mi pedig neked, a fordítás teljesítése után 15 napos fizetési határidővel!

7) A csomagárak 15%-a Téged illet – az egyes projektek jutalékszámláit várjuk tőled minden többnyelvűsítő feladat sikeres lezárása után.
KÉRJ AJÁNLATOT – CSAK EGY GOMBNYOMÁS!

Kérj ajánlatot, vagy hívj minket most: +36 1 999 7979
 – Pentalingua vállalkozásoknak –

 

Arra törekszünk, hogy tartós kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Sok vállalkozásnak hosszú távon is szüksége van fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokra, számukra minden lehetőség adott, hogy keretszerződésekben meghatározott feltételekkel és maximált fordítási, tolmácsolási díjakkal dolgozzunk együtt. Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes fordítóirodánkkal egyedi megállapodást kötni. Bővebben.

PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Bővebben.

start-business-header

SZAKMAI SZÖVEGEK FORDÍTÁSA

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia, fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– Kiemelt referenciáink –