Boost Your business | Pentalingua fordítóiroda
4859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4859,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Mi az a Boost Your Business?

Mekkora kihívás egy idegen országban is működtetni a cégünket? Bár az üzleti haszon kecsegtető, de meg kell küzdeni a helyi nyelvvel, az ismeretlen jogszabályokkal, az ország saját kultúrájával. Ez mind befolyásolja, hogy cégünk mennyi profitot keres majd ebből az üzletből.

Anna_001.atmeretezett
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most:  +36 1 999 7979

Az nyilvánvaló, hogy csak a helyi szakemberek tudják sikerre vinni a céged, akik a fenti kérdésekben mind otthonosan mozognak. De hogyan találod meg őket? És ha megtaláltad őket, hogyan tudsz velük 100%-osan kommunikálni.

Ebben segít neked a Boost Your Business in Europe. Mi tudjuk, hogy kik a jó szakemberek és tudjuk őket irányítani, hogy elérjük ügyfeleink céljait. Ügyfeleink nyelvét anyanyelvi szinten ismerő Key Account Managereink tökéletesen megértik az igényeidet, melyet a cégvezetésben jártas, illetve a cég működésének számos területén szakértő valamint a startup világban is hatalmas tapasztalattal rendelkező munkatársaink sikeresen megvalósítanak. A profit pedig hozzád folyik be!


Miért kellene vesződnöd egy idegen országban az alulmotivált, közepes képességű munkaerővel, ha ugyanazért a díjért profikkal dolgozhatsz az anyanyelveden? Dolgozz velünk! Mi sikeresek és hatékonyak vagyunk az egyes szakterületeken, és úgy dolgozunk, mintha a céged saját részlegei lennénk.


Iratkozz fel és megkeresünk egy ajánlattal!


Üzenet

Milyen területeken tudunk segíteni?

Az országban még nem működő új cégeknek:

 

 1. Cégalapítás
 2. Cégképviselet, tárgyalásokon részvétel
 3. Ügyvezetés
 4. Fordítás, tolmácsolás
 5. Üzleti networking
 6. Termékfejlesztés
 7. Termékbevezetés
 8. Üzleti stratégia
 9. Online & offline sales
 10. Online & offline marketing
 11. HR
 12. Könyvelés, adótanácsadás
 13. Jogi szolgáltatás

Az országban már működő cégeknek:

 

 1. Cégképviselet, tárgyalásokon részvétel
 2. Ügyvezetés
 3. Fordítás, tolmácsolás
 4. Üzleti networking
 5. Termékfejlesztés
 6. Termékbevezetés
 7. Üzleti stratégia
 8. Online & offline sales
 9. Online & offline marketing
 10. HR
 11. Személyes asszisztencia, Concierge szolgáltatás
 12. Könyvelés, adótanácsadás
 13. Jogi szolgáltatás
 14. Pályázat írás

PENTALINGUA FORDÍTÓIRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

header_001

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Bővebben

start-business-header

SZAKMAI SZÖVEGEK FORDÍTÁSA

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

SZOFTVER ÉS HONLAP FORDÍTÁS

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Nem számít, hogy találkozó vagy konferencia, fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

– Kiemelt referenciáink –