Fordítás | Pentalingua Fordítóiroda
1820
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1820,bridge-core-2.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
ANGOL CSEH FRANCIA LENGYEL NÉMET MAGYAR OLASZ SZLOVÁK

Dokumentum fordítás

Mindenkinek szüksége lehet fordításra. Legyen szó általános, gazdasági vagy akár jogi szövegek fordításáról. A Pentalingua fordítóiroda ebben igyekszik professzionális segítséget nyújtani szakfordítói csapatával. Tudjuk, hogy az idő pénz, így a fordítás megrendelése, átvétele online is történhet.

Fontosnak tartjuk, hogy a fordítások anyanyelvű fordítókkal készüljenek, emellett fordítóirodánk az elérhető legmodernebb fordítástámogató rendszerrel készíti a fordítandó dokumentumokat, ezzel időt és energiát takarítva meg fordítóink számára, megrendelőinknek pedig nagyobb gazdasági hatékonyságot biztosítva.

header_001

Általános szövegek fordítása

 

Fordítóirodánk általános szövegek fordítását naprakész tudással és anyanyelvi szintű fordítókkal vállalja a legkritikusabb határidőket is betartva. Fordítást az általunk vállalt európai nyelveken minden nyelvpárban vállaljuk. Magánszemélyek és vállalkozások esetében a nagyobb terjedelmű dokumentumok fordításánál ajánljuk az egyedi ajánlatkérést, hogy a fordítási árakat is leginkább az Ön igényeihez szabva adhassuk meg.

start-business-header

Szakmai szövegek fordítása

 

Szakfordításokat anyanyelv és kizárólag az adott szakterületen jártas fordítók végzik. Fordítóirodánk szolgáltatásai a szakmai dokumentum fordítások széles skáláját öleli fel, beleértve:

hamburg-newsroom-header-medien.png.thumb

Szoftver és honlap fordítás

 

Szeretne terjeszkedni, vagy idegen nyelvű közönségét is megszólítani? Fordítóirodánk áll rendelkezésére, hogy segítsünk a nemzetközi közönség számára is célba juttatni üzenetét és termékeit. Lokalizációs szolgáltatásainkat az általunk vállalt összes nyelvpárban vállaljuk. Tudjon meg többet honlap és szoftver fordításainkról:

Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket most: +36 1 999 7979

Pentalingua fordítóiroda további szolgáltatásai

Bundoran1

LEKTORÁLÁS

 

A lektorálás hozzáadott értéke abban rejlik, hogy egy szakmai lektor olvassa át és javítja a célnyelvi fordítás szövegét, ami elengedhetetlen lehet specifikus szakterületek esetén rendelt fordításoknál. A lektorálás lehet külön szolgáltatás – egyfajta mentőöv – amikor a megrendelő úgy érzi, hogy a mástól megrendelt fordítás nem éri el az általa elvárt szintet – ilyenkor is segítünk! Lektorálásról bővebben.

stock-footage-business-meeting-businessman-having-a-conversation-discussion-talking-silhouette-business

TOLMÁCSOLÁS

 

Akár egy üzleti megbeszélésen vagy rendezvényen, akár a szinkrontolmács fülkében, gondoskodunk róla, hogy a megfelelő tolmács kísérje munkáját. Fordítóirodánk a legjobban képzett és tapasztalt fordítókkal dolgozik együtt. Tudjon meg többet tolmács szolgáltatásainkról:

green

 NYELVEINK

 

Angol • Német • Lengyel • Szlovák • Cseh • Olasz • Francia • Magyar

Munkatársaink szakmai és szaknyelvi tudásának köszönhetően fordítóirodánk minden szolgáltatása az általunk vállalt összes nyelvpárban elérhető. Fordítóirodánk minden nyelvpárban egységes árakkal dolgozik. Tudjon meg többet speciális nyelvi szolgáltatásainkról. Angol fordítás, Német fordítás, Lengyel fordítás.

– Kiemelt referenciáink –

Miért a Pentalingua?

A Pentalingua szakfordítói csapata anyanyelvi szintű nyelvtudással és a megkövetelt pontossággal végzi munkáját és ennek köszönhetően folyamatosan bővíti partnereinek körét, akik folyamatosan és visszatérően veszik igénybe szolgáltatásait, legyenek azok magánemberek, kis – és középvállalatok vagy akár nemzetközi nagyvállalatok. Együttműködésünk sikerét a folyamatos kommunikációnak és a partnereinknek biztosított rugalmasságnak köszönhetjük.

Néhány érv mellettünk:

  • precizitás – az ajánlatadásban és az elvégzendő feladatokban egyaránt
  • pontosság – határidőre elkészült projektek
  • rugalmasság – a kihívások kezelése rugalmasabbá tesz
  • állandó minőség – elengedhetetlen a folyamatosan, magas színvonalon nyújtott szolgáltatás
  • megbízhatóság –őszinte, nyílt kommunikáció  teljes diszkréció mellett

Fordítási díjak

Fordítási díjainkat számos tényező, többek között a határidő, a terjedelem és a nyelvpár is meghatározza. Fordítási árainkat ennek megfelelően alakítottuk ki, illetve minden egyes ajánlatkérésnél egyedileg dolgozzuk ki. Árképzésünkben megadott ár  a feladatvégzés és az együttműködés egészét tekintve legkedvezőbb végső árat,

nem pedig a leütésekre lebontható legalacsonyabb árat jelenti. A Pentalingua a legkorszerűbb fordítástechnológiai eszközökkel dolgozik, így hosszú távú költségelőnyt jelentő fordítástechnológiai optimalizálást is biztosít ügyfelei számára.